Hej verden!

I fremtiden vil dette være et blog-site hvor man får muligheden for at finde forskellige udbyder af glutenfri produkter. Disse udbyder kan være producenterne af produkterne, men også detailhandelsbutikkerne. Specielt vil det være vigtigt at fremhæve detailhandelsbutikkerne. Dette da detailhandelsbutikkerne er et mellemled mellem producenterne og forbrugerne. Og afgørende for dette led er prisen på produkterne.

Det er ikke en hemmelighed at prisen på glutenfri produkter ligger højere end de ikke-glutenfri varer. Kort, kan blandt andet nævnes havregryn. Jeg vil i dette indlæg ikke lige gå ned i detaljerne omkring prisforskellen. Men prøv selv at sammenligne prisen på disse. Derudover har virksomhederne (og marketingfolk) fundet ud af at der ligger en voksende efterspørgsel i de glutenfri produkter. Det får dem enten til at arbejde hen i mod en større markedsandel i form af bredere udbud af de glutenfri produkter eller også markedsføre disse glutenfri produkter som specialvare og hermed tage overpriser i forhold til produktionsprisen.

Kort sagt, så er formålet at finde glutenfri produkter hvor… 

  1. … det smager super godt.
  2. … ingredienserne er i høj kvalitet (undgå hvedestivelse så vidt muligt).
  3. … prisen er til at overkomme (forhold til ikke-glutenfri produkter)

Mange tak for jeres tid! Jeg håber at vi i fællesskab kan opfylde formålet, således at de glutenfri produkter (i høj kvalitet) findes og fremhæves, og købsprisen reduceres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *